×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۹ آذر - ۱۳۹۷  

 

این هشدار در شرایطی مطرح می شود که بسیاری از لبنیات اساسا فاقد برچسبی هستند که نشان می دهد هورمونی هستند یا خیر. بر همین اساس است که نمی توان با اطمینان این نوع لبنیات را خریداری کرد.

دولت فدرال از تولید کنندگان محصولات لبنی درخواست کرده است که برچسبی را به محصولات لبنی بیفزاید که نشان می دهد این محصولات هورمونی هستند، این درخواست بر این اساس مطرح شده که خوراکی های حاوی هورمون خطر سرطان پستان را در زنان افزایش می دهد یا روند توسعه این بیماری را در افراد مبتلا به سرطان افزایش می دهد.

بر اساس نتایج مطالعه سازمان غذا و داروی ایالات متحده، محصولاتلبنی پرچرب و هورمونی می توانند خطر ابتلا به سرطان سینه را ۵۳ درصد در زنان افزایش دهد. سرطان پستان سالانه بیش از ۲۴۰،۰۰۰ زن را مبتلا می کند و باعث مرگ بیش از ۴۰،۰۰۰ نفر می شود.

 
 

نیل بارنارد ، رئیس بخش پژوهشی و مطالعاتی زنان در سازمان غذا و دارو در بیانیه مطبوعاتی گفت: “به جای اینکه تولید کنندگان پنیر نوارهای صورتی همدردی سرطان سینه را روی محصولاتشان بزنند، ترجیح می دهیم برچسب های هشدار ابتلا به بیماری را روی پنیرها اضافه کنند. ما می خواهیم زنان بدانند كه پنیر لبنی می تواند آنها را در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قرار دهد.”

البته این موارد به این معنی نیست که زنان نباید پنیر مصرف کنند. مصرف لبنیات کم چرب می تواند برای اغلب زنان مفید باشد. حتی اضافه کردن لبنیات کم چربی به رژیم های غذایی می تواند مزایایی داشته باشد، از جمله خطر سرطان را کاهش دهد.