×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۹ آذر - ۱۳۹۷  

تاثیر مصرف مغزیجات آجیلی در دوره بارداری بر مغز کودک

دشتستان بزرگ - طبق نتایج یک مطالعه جدید، زنانی که در دوره بارداری مغزیجات آجیلی مصرف می کنند تقویت مغزی کودک شان بهتر است.

به گزارش دشتستان بزرگ به نقل از مهر، این مطالعه شامل بیش از ۲۲۰۰ کودک بود که در سنین ۱.۵، ۵ و ۸ سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. سپس از این کودکان تست‌های توجه مداوم، حافظه کاری و IQ گرفته شد.

یافته‌ها نشان داد امتیاز کودکان متولدشده از مادرانی که در دوره بارداری مصرف مغزیجات آجیلی شأن زیاد بود (به طور میانگین ۷۴ گرم در هفته) به مراتب بالاتر از کودکانی بود که مادرشان مغزیجات آجیلی کمتری مصرف کرده بودند.

«جوردی خولویز»، پژوهشگر ارشد از مؤسسه سلامت جهانی بارسلونا اسپانیا، در این باره می‌گوید: «ما باید این نتایج را در سایر جوامع هم تکرار کنیم. اما به زنان توصیه می‌کنیم در زمان بارداری حداقل سه بار در هفته مغزیجات آجیلی، بخصوص بادام، گردو و فندق مصرف کنند.»

در مطالعات قبلی بر مصرف مغزیجات آجیلی در دوره بارداری به خاطر میزان پروتئین آن تاکید شده بود.